İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Uygun tarzda özgün tasarımlar yapabilecek modelhane departmanında çalışmak üzere Tasarımcı aranmaktadır.Koleksiyon oluşturma ve ürün tasarımı konusunda deneyimli,Tercihen dokuma, örme grubunda tecrübeli,Kadın / Erkek giyim moda trendlerini yakından takip eden,Renk, kumaş, aksesuar, baskı, nakış, kalıp bilgisi olan Modelleme ve aksesuarlarını belirleyebilecek,Yaratıcı tasarım yeteneğine sahip, görsel algısı kuvvetli,Modayı ve trendleri takip edip gözlemlerini tasarımlarına yansıtabilen,Pazardaki değişim ve gelişimleri yakın markajda takip edenTasarımcı bakış açısını, satış odaklı yaklaşımlar ile sentezleyebilecek.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeModayı ve trendleri takip edip gözlemlerini tasarımlarına yansıtabilen,Pazardaki değişim ve gelişimleri yakın markajda takip edebilme ve Kadın / Erkek giyim moda trendlerini yakından takip etme en az 3 yıllk tecrübeye sahip


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Güngören
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Stilist iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg GÜNGÖREN veya Edmeg İstanbul Stilist gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.