İŞ İLANI DETAYI

BURSA-GÖRÜKLE şubemizde görevlendirilmek üzere;Sahada broşür dağıtacak, eğitimlerimizle ilgilenen kişilerin isim ve telefon bilgilerini alarak ofisimize ulaştıracak ya da bizzat kendilerini ofisimize yönlendirerek, data toplama sürecine destek verecek Tanıtım Elemanı ihtiyacımız bulunmaktadır.


British Town Dil Okulları Bursa Temsilciliği aşağıdaki niteliklere uygun kişileri kadrosuna dahil edecektir;-En az lise mezunu, tercihen üniversite öğrencisi ya da mezunu,-İnsan ilişkileri kuvvetli,-Dış görünüşüne özen gösteren,-Firmamızı giyim ve tavırlarıyla en iyi şekilde temsil edebilecek,-Sabırlı ve güleryüzlü,-Diksiyonu düzgün ve kendine güvenen,-Dışadönük ve girişken,-Dinamik,canlı ve pozitif,-İkna kabiliyeti yüksek,-Part-time ya da full-time çalışabilecek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Market
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa British Town Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder