İŞ İLANI DETAYI

Artı Grup Motorlu Araçlar-Türkiye İnsan Kaynakları ekibinin bir parçası olacak ve Beyoğlu, Piyalepaşa Mahallesindeki ofisimizde görev alacak İnsan Kaynakları Stajyeri Arıyor!Neden Artı Grup?- Yenilikçi ve dinamik bir çalışma ortamı.- Kapsamlı eğitim ve gelişim fırsatları.- Sektörde öncü bir firmada staj yapma fırsatı.Görevin Sorumlulukları:- Tüm özlük dosyalarının hazırlanması- Organizasyon şemasındaki tüm rollerin, iş tanımlarının hazırlanmasında İK müdürüne destek verilmesi- Organizasyonun yetkinlik setinin oluşturulmasında İK müdürüne destek verilmesi- Telefon mülakatları ve mülakat organizasyonlarına destek verilmesi sorumluluklarını üstlenecek bir yaz stajyeri arıyoruz.


Aranan Nitelikler:- 2024 yılında liseden mezun olmuş ya da üniversite eğitimine devam eden - Dinamik, dikkatli, neşeli, güler yüzlü- Güçlü iletişim becerilerine sahip- Dikkatli, analitik düşünebilen,- Ekip içinde çalışmaktan zevk alan.- Raporlama yeteneği olan ve büyük resim bakış açısı ile planlama yapabilen.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beyoğlu gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.