İŞ İLANI DETAYI

Sakarya da yöresel ürünlerin satışının yapıldığı ve kahvaltı hizmeti sağladığımız restorantımızda marka bilinirliğimizin en üst seviyeye ulaşmasına yardımcı olabilecek Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.20 - 45 yaş aralığında,En az Ortaöğretim mezunu,Kadın-Erkek adaylar başvuru yapabilir.Yemek desteği vardır.


Sosyal Medya Uzmanı-Kreatif içerik fikirleri üretebilen ve çekimlerini gerçekleştirebilecek,-Sosyal Medya Çalışmalarını yürüttüğümüz markalar için, post ve hikaye paylaşımlarını yapabilecek,- Yeni müşterilerimiz için İçerik stratejisi oluşturarak, hedef kitleye uygun içerikler düzenleyen ve viral olabilecek projeler geliştirebilen,- Sosyal Medya Algoritmasını bilen, bu konuda araştıran ve sürekli öğrenen,-İçerik takvimleri oluşturarak bu içeriklerin uygun zamanda yayında olmasını sağlayacak ve içerikleriyle marka sadakatını arttırabilecek katkıyı sunabilecek,- Reklam stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması,-Marka bilinirliliği ve marka imajını yönetebilecek,-Sorumluluk sahibi,- Bu iş uzaktan çalışma için uygundur.- Aday ekip arkadaşımız iş için kendi bilgisayarı ve telefonunu kullanacaktır.- Bu iş marka bilgileri ve belli özel ticari sırlar içerdiğinden gizlilik ve rekabet sözleşmesi imzalamayı gerektirmektedir.-- Bu işin tam da size uygun iş olduğunu düşünüyorsanız kendinizi tanıtan materyaller ile bilgi@orvigor.com adresine mailinizi bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (10.09.1999 - 23.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (10.09.1999 - 23.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA MAH. KENAN SOFUOĞLU CAD. 4/D SERDİVAN SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Orgivor Group Gıda Ünvan : Orvigor Group Gıda Telefon : 905334787254 E-posta : bilgi@orvigor.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Serdivan
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 905334787254
bilgi@orvigor.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Serdivan veya Edmeg Sakarya Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder