İŞ İLANI DETAYI

Sosyal medya yönetimi içerik üretme


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışmasırabbim der ki serpildinc instagram hesabını yönetecek içerik üretebilecek bayan 18 22 yaş arası personel arayışımız vardır. iş öğretilecektir ancak kişi araştırmayı sevmeli kendi katkısı olmalı zeki ve kendini geliştirip öğrenmeye açık olmalıdır malum gelişen dünyada yaşıyoruz. instagram ve tiktok öncelikli işlerimizdir . iş öğretilecektir disiplinli ve zeki olması anlayış kabiliyetinin iyi derecede olması bizim için yeterli kendine güvenen işten çıkamyacak uzun süre çalışabilecek geçici iş gibi gören değilde kalıcı iş rayanlar gelsin lütfen görüşmeye burası kurumsal ciddi bir ortamdır asgarı ücret ve sigorta başlangıcımızdır hak edenler zamanla primler ile daha fazlasını alıyorlar önü açık bir kurum ve meslektir e ticaret sosyal medya yönetimi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -22 (30.08.2006 - 27.08.2002 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : mahmudiye mah bahçeler cad ali palamut plaza 3 kat 313 numara akdeniz mersin serpil dinç danışmanlık AKDENİZ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKDENİZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : serpil dinç Ünvan : Telefon : 905516606935 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17012 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Akdeniz
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905516606935

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Akdeniz veya Edmeg Mersin Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder