İŞ İLANI DETAYI

Kurumsal sosyal medya yönetim sürecinde görevlendirilmek üzere part time çalışacak personel alımı yapılacaktır.Alım sürecinde kişinin okuyor ya da ilgili bölümleri bitirmiş olmasından ziyade kendini bu konuda yetiştirmiş ve idealist olması ilk kriter olacaktır.


Web sitesi, instagram, google profillerini yönetme becerisine sahip olunması gerekmektedir.Temel seviyede wordpress ve google eklentileri biliyor olunmalıdır.Office programlarının kullanımına hakim olunmalıdır.Fotoğraf editleme ve adobe programlarını kullanma becerileri olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 18- (9.05.2006 - Erkek 18- (9.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAĞLICA MAHALLESİ 1251 SOK. NO:1 D-4 ETİMESGUT ANKARA ETİMESGUT ANKARA ETİMESGUT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : Personel Başvuru Ünvan : Telefon : 903122345354 E-posta : sahinsevket@icloud.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bayan
İletişim : 903122345354
sahinsevket@icloud.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder