İŞ İLANI DETAYI

Aysam Ortopedi & Tıbbi Aletler olarak 2001 yılından itibaren bilgi birikimimizi modern teknoloji ile birleştirerek; kalite, güven ve inovasyon üzerine kurmuş olduğumuz değerler ile birlikte üretim yapmaktayız5 kıtada 70 ülkeye yapmış olduğumuz ihracat ve nitelikli kadromuz ile her geçen gün büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerlemekteyizHızla büyüyen ve gelişen kadromuzda istihdam edilmek üzere Sosyal Medya Uzman Yardımcısı arayışımız vardır.Ürün bazında fotoğraf çekimi ve düzenlemesi yapmak,Ürün ve saha video çekimlerini gerçekleştirmek, montajını yapmak,YouTube, Instagram, LinkedIn, Facebook vbSosyal medya kanallarını aktif olarak yönetmek,Sosyal medya hesaplarına uygun içerik ve tasarımlar hazırlamak ve bunların paylaşımını yapmak,Faaliyetlerine ilişkin bilgileri kullanıma hazır bir biçimde bulundurmak, gerektiğinde konuya ilişkin belge ve bilgileri raporlamak,Mesleğine ilişkin gelişmeleri yakından takip etmek ve bilgilerini güncellemek,Kendisine verilen bağlı görevleri yerine getirmek.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Grafik tasarım ve fotoğrafçılık alanında en az 1 yıl tecrübeli,Adobe programlarını Premiere Pro, After Effects, Photoshop Illustrator, InDesign iyi derecede kullanabilen,Tercihen fotoğraf-video çekimi ve Motion Graphics bilgisi olan,Analitik, sonuç odaklı düşünen ve hareket eden,Planlama ve etkin zaman yönetimi konusunda güçlü,Samsun’da ikamet eden veya ikamet edebilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır.Başvuru yapan arkadaşların portfolyo paylaşımı yapmaları gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Tekkeköy
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Tekkeköy veya Edmeg Samsun Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder