İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı: Online Eğitim Merkezi olarak, KPSS sürecine adayları hazırlayan dinamik ekibimize katılmak üzere bir Sosyal Medya Uzmanı arıyoruzSosyal medya uzmanı olarak, şirketimizin dijital varlığını yönetecek, online etkileşimi artıracak ve hedef kitlemizle etkileşimde bulunacak bir kişi arıyoruzİş İçeriği: Şirketin sosyal medya hesaplarını yönetmek ve günlük içerik oluşturmakHedef kitlemizle etkileşimde bulunmak ve topluluk yönetimi sağlamakSosyal medya stratejileri geliştirmek ve uygulamakİçerik takvimi oluşturmak ve yayınları zamanında planlamakSosyal medya analiz araçlarını kullanarak performansı izlemek ve raporlamakRekabeti izlemek ve sektördeki yeni trendleri takip etmek.


En az lisans derecesine sahip olmak. Sosyal medya yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyim. İyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerileri. Takım çalışmasına yatkın olmak. Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip olmak. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Yenisehir Mersin
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mersin Kitaplar Gelsin Basım Dağıtım Yayımcılık Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Sosyal Medya Uzmanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin , Edmeg Yenişehir veya Edmeg Mersin Sosyal Medya Uzmanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder