İŞ İLANI DETAYI

Reklam ajansımızın Sosyal Medya müşterileri için, sosyal medya tasarımlarını ve içeriklerini hazırlayabilecek, paylaşım takvimi oluşturarak bu tarihlere göre paylaşımlar yapıp hesapları takip edebilecek bir Sosyal Medya uzmanı arıyoruzİş Tanımı;Destek verdiğimiz firmaların sosyal medya hesaplarının yönetimini sağlayacak, Sosyal medya hesapları için rakip ve sektör analizleri yaparak iletişim stratejileri oluşturacak,Satış ve pazarlama hedeflerinin gerçekleştirilmesi için belirlenen planları uygulayacak, farklı fikir ve projeler sunabilecek,Çekiliş ve indirim gibi çeşitli kampanyalar oluşturarak yönetimini sağlayabilecek,Marka konseptine uygun özgün ve yaratıcı içerik üretip hayata geçirebilen, itibar ve algı yönetim konularına hakim,Bir sosyal medya uzmanı arıyoruz.Aranan Nitelikler;İyi derece Photoshop ve Illustrator kullanabilenProgram bilgisi yüksek,
Daha önce kurumsal firmaların sosyal medya hesaplarını yönetmiş ve bu konuda portfolyo sunabilecek,Araştırmayı seven, Takım çalışmasına yatkın,Dijital trendleri yakından takip eden,Dil bilgisi ve iletişim becerisi yüksek, İş biriminin ihtiyaçlarını analiz edebilen,Sosyal medya hesap yönetimi alanında en az 2 yıl tecrübeye sahip adayların bizimle iletişime geçerek portfolyolarını paylaşmalarını rica ediyoruz.Sadece online başvurular kabul edilecektir.



İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Gaziemir
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : İzmir Gece Tasarım İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Gaziemir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder