İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Şirketimiz, dinamik ve tecrübeli bir sosyal medya uzmanı arıyorBu pozisyon, şirketin sosyal medya stratejilerini geliştirmek, uygulamak ve yönetmekten sorumlu olacaktırAdayın, marka bilinirliğini artırmak, hedef kitle etkileşimini yönetmek ve sosyal medya platformlarında büyümeyi desteklemek için güçlü bir stratejik vizyona sahip olması beklenmektedir.İş Tanımı Detayları:Şirketin sosyal medya hesaplarını yönetmek, güncellemek ve içerik oluşturmak.Sosyal medya stratejileri geliştirmek ve uygulamak.Hedef kitle analizleri yaparak, doğru içeriklerin oluşturulmasını sağlamak.Sosyal medya reklam kampanyalarını yönetmek ve optimizasyonunu sağlamak.Sosyal medya platformları üzerindeki trendleri ve güncellemeleri takip etmek.Performans raporları oluşturmak ve sosyal medya etkinliklerini analiz etmek.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEn az 3 yıl sosyal medya yönetimi deneyimi,Güçlü analitik düşünme ve problem çözme becerileri,İyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerileri,Sosyal medya yönetimi araçlarını etkin bir şekilde kullanabilme yeteneği,Dijital pazarlama ve SEO konularında temel bilgi sahibi olmak,Ekip çalışmasına yatkın, proaktif ve sonuç odaklı, Kendi çalışmaları ile portfolyo sunabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Gaziemir
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Gaziemir veya Edmeg İzmir Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder