İŞ İLANI DETAYI

Ekibimize katılacak bir Kurumsal Etkinlikler ve Sosyal Medya Temsilcisi arıyoruzBu hibrit rol, stratejileri sahada uygulamak için stratejik danışmanlar ekibiyle koordineli çalışmayı, günlük sosyal medya’nın bazı faaliyetlerini yönetmeyi ve etkinlik faaliyetlerini yürütmeyi içerirKoordinatör, etkinlikleri planlamak ve sorunsuz operasyonlar sağlamak için hem kurumsal müşterilerle hem de düzenli müşterilerle iletişim halinde olacaktırAyrıca,Sosyal Medya Temsilcisi olarak, müşterilerimiz ve takipçilerimizle online dünyada iletişim kurmamıza, sosyal medya kanallarımızda günlük story içerik oluşturmamıza ve yönetmemize, kitlemizle etkileşim kurmamıza, ilişkiler kurmamıza ve markamız etrafında olumlu bir topluluk oluşturmamıza yardımcı olacaksınız.


Tercihen hizmet sektöründe olmak üzere iş geliştirme, satış veya etkinlik yönetimi alanlarında deneyim.Mükemmel iletişim becerileri ve hem kurumsal müşterilerle hem de düzenli müşterilerle ağ kurma ve etkileşim kurma yeteneği.Aynı anda birden fazla projeyi yönetebilme becerisi ile güçlü organizasyon becerileri ve detaylara dikkat.Canva veya benzer programları kullanarak temel tasarım becerileri. Sosyal medya platformlarını yönetme ve ilgi çekici günlük içerik oluşturmakonusunda yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -459.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -459.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARBAROS MAH.BEGONYA SK.NO: 7 J /110 ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : insan kaynakları Ünvan : Telefon : 902167093738 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902167093738

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.