İŞ İLANI DETAYI

Eğitim kurumlarımıza ait internet sitelerindeki içerikleri güncelleyecek, reklamlar üzerinden gelen datayı takip edebilecek, sosyal medyanın tüm alanlarında kurumlarımızı iyi temsil edecek ve reklam çalışmalarını yürütebilecek Sosyal Medya Uzmanı arıyoruz.


Eğitim ve Deneyim:Üniversitelerin ilgili bölümlerinden İletişim, Reklamcılık, Pazarlama, Halkla İlişkiler vb. mezun olmak öncelikli olarak seçilecektir. Sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama alanında deneyim.Teknik Bilgi ve Beceri:Sosyal medya platformları Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube vb. hakkında bilgi ve deneyim. Sosyal medya analiz araçlarını kullanabilme yeteneği. İçerik yönetim sistemleri CMS ve SEO konusunda bilgi sahibi.İletişim ve Yaratıcılık:Güçlü yazılı ve sözlü iletişim becerileri. Yaratıcı düşünme yeteneği ve görsel estetik anlayışı. İçerik oluşturma ve yönetme konusunda deneyimli.Analitik ve Stratejik Düşünme:Veri analiz etme ve bu verileri anlamlandırarak stratejik kararlar alabilme yeteneği. Reklam kampanyaları için bütçe yönetimi yapabilme.Takım Çalışması ve Organizasyon:Takım çalışmasına yatkın, işbirliği yapabilen ve farklı departmanlarla uyum içinde çalışabilen. Proje yönetimi ve zaman yönetimi konusunda yetkin.Esneklik ve Adaptasyon:Hızla değişen dijital trendleri takip etme ve adaptasyon sağlama yeteneği. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme.Ekstra Nitelikler:Fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarına Adobe Photoshop, Premiere Pro vb. hakimiyet öncelik sebebidir. Yapay zeka aktif olarak kullanma becerisi Zorunludur.Canva programında özel günlerde şablonlar üzerinden tasarım yapabilme becerisi vb.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul FATİH SINAV ETÜT İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!