İŞ İLANI DETAYI

Markamızın sosyal medya platformlarında görünürlüğünü ve takipçi sayısını artırmak, marka bilinirliği ve itibarını yönetmek, Google ve diğer sosyal medya platformlarında reklam kampanyaları oluşturmak ve yönetmek için Sosyal Medya ve Reklam Uzmanı arıyoruz.Sorumluluklarınız:Sosyal Medya Yönetimi:Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn gibi platformlarda içerik stratejisi oluşturmak ve uygulamakEtkileyici ve ilgi çekici görsel ve videolar hazırlamakHedef kitleyle etkileşimi artırmakRakip analizleri yapmakRaporlama ve analizler sunmakReklam Yönetimi:Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads gibi platformlarda reklam kampanyaları oluşturmak ve yönetmekKampanya bütçelerini optimize etmekReklam performanslarını analiz etmekRaporlama ve analizler sunmak


En az 2 yıl sosyal medya ve reklam yönetimi deneyimiGoogle Ads ve Facebook Ads platformlarında deneyimYaratıcı ve problem çözme becerisiEkip çalışmasına yatkınlıkDetay odaklı çalışma


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3527.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3527.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SELÇUK BEY MAH. 648/1 SOK. C1 BLOK SİTESİ EVORE KONUTLARI BLOK NO:9A/156 DENİZLİ MERKEZ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ACIPAYAM , BULDAN , ÇAL , ÇAMELİ , ÇARDAK , ÇİVRİL , DENİZLİ MERKEZ , GÜNEY , KALE/DENİZLİ , SARAYKÖY , TAVAS , BABADAĞ , BEKİLLİ , HONAZ , SERİNHİSAR , PAMUKKALE , BAKLAN , BEYAĞAÇ , BOZKURT/DENİZLİ , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri : İsim : BİRDAL EJDER Ünvan : Telefon : 902584084757 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Acıpayam
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902584084757

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ACIPAYAM veya Edmeg Denizli Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder