İŞ İLANI DETAYI

MS Office programlarını kullanarak müşteriye teklif hazırlayabilecek, Sosyal Medya hesaplarımızı düzenli ve aktif bir şekilde takip edecek, Mail, telefon ve sosyal medya kanallarından müşterilerimize cevap verecek, Zaman yönetimi ve iş takibinde başarılı, Müşterilerle ve diğer meslektaşlarıyla etkili iletişim kurabilen,Müşteri ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlayıp gerekli birime iletmek için iyi iletişim becerilerine sahip olan,Analitik düşünebilen ve detaylı çalışma prensibine sahip olan,Yazılı ve sözlü iletişimi iyi, ekip çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün,Seyahat ve konaklama engeli bulunmayan,Gerektiğinde sahada görev yapabilecek,Ankara'da ikamet eden.Yenilikçi ve dinamik bir çalışma ortamında kariyerini bir üst seviyeye taşımak isteyen tüm adayların başvurularını bekliyoruz.


Firma sosyal medya hesaplarında belirli aralıklarla paylaşımlar yapmak üzere tasarım yapabilecek, Online satış kanallarındaki ilanların güncellemelerini ve takibini yapacak, Logo tasarımı, ürün görselleri ve PR konusunda tecrübeli, Işıklandırma, renk uyumu gibi görsel unsurları kullanarak gerçekçi ve etkileyici görselleştirme becerilerine sahip,Satış konusunda kendine güvenen, tercihen 1 yıl satış tecrübesi olan 'Sosyal Medya Uzmanı' arayışımız mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSTİM OSB MAH. 1172.SOK. NO:27 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ŞİRKET YETKİLİSİ Ünvan : İŞVEREN/YETKİLİ Telefon : 905335560144 E-posta : info@cadirsan.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 40000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335560144
info@cadirsan.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder