İŞ İLANI DETAYI

Sosyal medya yönetimi konusunda deneyimli,Sosyal medya reklam yönetimi ve hedef kitlesini belirleme konusunda deneyim sahibi olan,Sosyal medya içerik üretiminde yaratıcı fikirler sunabilen,Sosyal medya hesapları için dijital trendleri takip ederek yeni içerik üretimi yapabilen ve paylaşım formatlarını geliştirebilen,Sosyal medya rakip analizi çalışmalarını yapabilen ve marka farkındalığını arttıracak,Grafik tasarım ve video düzenleme programlarına hâkim,Sosyal medyada yapılan etkinliklerin oluşturduğu hacmi ölçme, değerlendirme ve raporlamasını yapabilen,Yayınlanacak içerikler için günlük olarak, orijinal metin, resim, video vbÇevrimiçi içerik oluşturabilen.


İletişim, Medya, Pazarlama, Reklamcılık, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun ve ilgili alanda profesyonel eğitim almış olmak,Dijital Medya - Sosyal Medya Konularında Deneyimli,Güçlü İletişim, koordinasyon becerisine sahip, takım çalışmasına uyumlu,Sosyal medya reklam yönetimi panellerine ve programlarına hâkim,Yaratıcı yönü kuvvetli ve görsel tasarım alanında trendleri takip eden, yenilikçi ve hızlı,Sosyal medya platformlarını çok iyi düzeyde kullanabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEMALPAŞA MAH. GAZİPAŞA BULVAR ÜZERİ YÖNLÜ APT. NO:37 KAT: 1 DAİRE:08 SEYHAN ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ADANA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mustafa Sevim Ünvan : Kurucu Telefon : 905372905543 E-posta : bennasyapiinsaat@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Pozisyon : Medya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905372905543
bennasyapiinsaat@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Medya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg Seyhan veya Edmeg Adana Medya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder