İŞ İLANI DETAYI

Zihinsel ve ruhsal engelli bireylere hizmet vermekte olan bakım merkezlerimizde meslek elemanı olarak görevlendirilmek üzere sosyal çalışmacı istihdamı yapılacaktır.Meslek elemanı;- bireysel ve grupla mesleki çalışmalar,-sosyal faaliyetler,-personel, iş ve işleyiş takibi,-evrak-yazışma-dosya takibi,-planlama-uygulama-raporlama,-mevzuatta tanımlı olan psikososyal destek hizmetleri,-kuruluşta verilen hizmetlerin mevzuatlara, etik ilkelere ve kuruluş kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilmesine yönelik kontrollerin sağlanması,-personel ve engelli oryantasyon çalışmalarından sorumlu olacaktırAdayların başvurularını yaptıktan sonra bakimmerkezibucak@gmail.com adresine ya da 0 533 434 20 46 numaralı telefona cv göndermeleri gerekmektedirLojman ve servis imkanımız bulunmamaktadır.


-sosyal hizmet lisans mezunu,-iletişim ve ifade yeteneği,-meslek etiği ve mevzuatlara hakim,-planlama ve raporlama,- yönetim, iş ve işleyiş takibi,- engelli bireyler ile çalışmaya yatkın,-sabırlı ve özverili.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 70 EVLER MAH.2494.SOKAK NO:7 BUCAK BURDUR / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Hatice SEVER Ünvan : Sorumlu Müdür Telefon : 905334342046 E-posta : bakimmerkezibucak@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Burdur
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334342046
bakimmerkezibucak@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Burdur ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Burdur gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Burdur ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Burdur Geneli İş İlanları