İŞ İLANI DETAYI

Ordu ve Kırşehir illerindeki sondaj işlerinde çalışacak fiziksel engeli bulunmayan sondaj işçisi alınacaktır.Daha önce sondaj işinde çalışmış olmaları tercih edilmektedir.Vardiyalı çalışılacak.


Kalacak yer ve yemek imkanı bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -35 (24.09.2001 - 26.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORDU VE KIRŞEHİR İLİÇ ERZİNCAN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NAZLI ZEYNEP ÖZ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905449572524 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Kalacak yer

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzincan
İlçe : İliç
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905449572524

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Erzincan ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzincan, Edmeg İliç gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzincan ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzincan Geneli İş İlanları