İŞ İLANI DETAYI

Özgüneş Ticaret A.ŞToptan ticaret ile faaliyet gösteren firmamızın Akçakale Şubesinde şehir içi müşteri ziyaretleri ile sipariş dağıtımı yapabilecek, şirket araçlarını trafik kurallarına uygun güvenli bir şekilde kullanarak, sevk edilecek malzemelerin gideceği yerlere en iyi şartlarda sorunsuz şekilde teslim edebilecek bilgi ve becerisine sahip erkek Şoför aranmaktadır.İlana başvuru yaptıktan sonra ik@ozgunes.com.tr mail adresine cv gönderilecektir.


En az lise mezunu20-35 yaş arası, askerlik görevini tamamlamış,C, D, E sınıfı ehliyeti olan, Takograf kartı olan, SRC 3-SRC4 belgelerine ve psikoteknik belgelerine sahip,Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Dikkatli ve özenli çalışma konusunda yetkinlikleri yüksek,İleri ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi,Pratik düşünebilen ve çözüm odaklı,Takım çalışmasına uyum sağlayacak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Akçaabat veya Edmeg Trabzon Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder