İŞ İLANI DETAYI

Çorlu da Endüstriyel ambalaj, raf sistemleri, temizlik makinaları alanında hizmet veren firmamız bünyesinde çalışacak iş arkadaşları arıyoruzAranan Özellikler:B sınıf ve üstü ehliyete sahip, aktif olarak araç kullanan,İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya bölgesine hakimAdres bulmada Navigasyon kullanabilenSrc, Psikoteknik belgelerine sahip25-35 yaş aralığındaÇorlu da ikamet edenAskerlik hizmetini tamamlamışHilti, Kaynak, Akülü Matkap gibi ürünlerin kullanımı konusundan tecrübeliTercihen bilgisayar bilgisi olanKullandığı aracın sorumluluğunu alacakEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek İşin gerektirdiği zamanlarda mesai yapacakTercihen sigara kullanmayanEkip halinde çalışma becerisine sahipYapılacak İş:Hizmet verdiğimiz firmalara makina ve raf ürünlerimizin sevkiyatı ve kurulumunu yapacakİstanbul da ki tedarikçilerimizden ürünlerin teslim alınıp Çorlu depomuza naklini gerçekleştirecekServis imkanı vardır.çalışma saatleri ve maaş görüşmede belirlenecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (18.09.1999 - 20.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAFER MAH.ŞEHİT YZB.YÜCEL KENTER CAD.2A 6 BL. NO:13 ÇORLU TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇORLU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : elif hanım Ünvan : Telefon : 902826733036 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çorlu
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902826733036

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Çorlu veya Edmeg Tekirdağ Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder