İŞ İLANI DETAYI

İlgili sevkiyatların teslimat noktalarına zamanında ve güvenle ulaştırılmasını sağlamak,İş planı çerçevesinde kullandığı araca ürünlerin/malzemenin güvenli yüklenmesini sağlamak, teslim aldığı ürünleri/malzemeleri teslim adresine emniyet kurallarına uyarak zamanında ve hasarsız şekilde ulaştırmak,Kullandığı aracın bakımından ve korunmasından sorumlu olmak,Karayolları Trafik Kanunu ve bu hususta çıkarılan tüm mevzuatlara riayet etmek,İlgili araçtan yol boyunca sorumlu olmak ve herhangi bir arıza, yolda kalma durumunda ilgili birimlere ulaşmak.Trafik kurallarına, karayolları kanun ve yönetmeliklerine eksiksiz bir şekilde uymak,Tüm çalışmalarında işçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak.Rutlar günübirlik gerçekleşmektedir.


En az Lise mezun olmak,Aktif olarak ağır vasıta araç kullanabilecek ve Tır Şoförlüğü konusunda en az 4 yıl deneyim sahibi olmak,C sınıfı ehliyet sahibi olmak,C-D-E SRC4 ehliyete sahip olmak, Psikoteknik belgesi sahibi olmakŞehir dışı ve şehir içi ulaşım güzergahlarını bilen,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,Dikkatli ve sorumluluk sahibi tır şoförü alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Siirt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Siirt İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Siirt Geneli İş İlanları