İŞ İLANI DETAYI

Magna Endüstri bünyesinde istihdam edilmek üzere Firma aracı ile hem şehir içi hemde şehir dışı yük taşıması yapacak, aynı zamanda boş zamanlarında fabrika içindeki işlere yardımcı olacak şoför aranmaktadır.Firma adına kayıtlı araç olması sebebi ile SRC pisikoteknik vsBelgeler istenecek olup firma aracını kullanacaktırİşyerinin Faaliyet Alanı: Basınçlı Kapların İmalatıAranan Özellikler:DENEYİMLİÇİFT TEKER PİKAP ve BENZERİ ARAÇ KULLANACAK VE SRC , PİSKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİPUZUN SÜRELİ ÇALIŞACAK21-50 yaş aralığındaSağlık problemi olmayanÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: Cumartesi , Pazar tatil Olanaklar: Maaş, Servis, Yemek.: Karşılıklı Görüşme ile , yemek ve SGKAli Bey Muhasebe Sorumlusu: 0533 768 97 86 - Randevu ve görüşmeler içinDiğer şartlar işverenle görüşülecektir.


ÇİFT TEKER PİKAP VB. ARAÇ İLE YÜK TAŞIMA VE DAGITIM ORGANİZASYON İŞİ YAPACAKBOŞ ZAMANLARDA İÇERİDEKİ İŞLERDE YARDIMCI OLACAK.ilk ay deneme asgari ücret 2. ay ücret degişecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1 OSB 8. CADDE NO:31 MAGNA ENDÜSTRİ (A101 DEPOSU 300 MT. AŞŞAGISINDA) YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : MALATYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ALİ ÇAPAR Ünvan : Muh. Sorumlusu Telefon : 905337689786 E-posta : capar.ali@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337689786
capar.ali@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder