İŞ İLANI DETAYI

Durumu talep şartlarına uygun olan adaylar, Kariyer.net internet sitesi üzerinden Ulaştırma Görevlisi ilanına başvuru yapabilir veya www.evyapport.com web üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.Lise mezunu,C sınıfı ehliyet,SRC2 ve SRC4 belgesine sahip,Psikoteknik belgesine sahip,Vardiyalı çalışabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış,İzmit ve Kirazlıyalı mevkii arasında ikamet eden.


Evrak alınması veya teslimi liman dışında,Şirket binek araçları ile personel taşıma desteği,Liman içerisinde bulunan süpürge, kamyonet ve itfaiye araçlarının kullanımı,Resmi daire, kamu kurumları ile evrak takip sürecinin yürütülmesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -40 (3.10.2003 - 5.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KİRAZLIYALI MAH. 1 MAYIS CAD. NO:1 KÖRFEZ / KOCAELİ KÖRFEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Gamze Dönmez Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 902625288747 E-posta : gdonmez@evyapport.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Körfez
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902625288747
gdonmez@evyapport.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Körfez veya Edmeg Kocaeli Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder