İŞ İLANI DETAYI

İstanbul ve çevre bölgelerde ilaç dağıtımında görev alabilecek,Gebze, Darıca, Çayırova, Beylikbağı, Tuzla, Pendik E-5 üzerinden çevresinde ikame ediyor veya edebilecek,Kamyon için E sınıfı ehliyet ve dijital ehliyete sahip, SRC 4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan; Panelvan için B sınıfı ehliyet yeterli olup yine SRC 4 belgesi ve Psikoteknik raporu bulunan,Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,Ekip çalışmasında başarılı ve çözüm odaklı,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen.


Araç yüklemesi ve boşaltmasına ; ürün sayım ve kontrolüne destek verir. Teslimatların zamanında tamamlanmasını sağlar.İş rutini dışında gerçekleşen her durumu amirlerine bilgi verir. Üzerine zimmetlenen ürünler ilaç niteliğinde olduğu için ekstra sorumluluk bilinci taşır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder