İŞ İLANI DETAYI

REKOR LOJİSTİK FİRMASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE:Nakliye firmasında, şoförlük ve yük taşıma işi yapacak,B sınıfı ehliyetli,SRC ve Psikoteknik Belgeli eleman alınacaktır.Ön görüşme; Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde İş ve Meslek Danışmanlarınca yapılacak olup talebe başvurmak isteyenlerin Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek iş ve meslek danışmanlığı servisinden işe gönderme formu almaları ya da sistemden talebe başvuru yaptıktan sonra işverenle iş görüşmesini şahsen yapmaları gerekmektedirBilgi ve işlem için İş ve Meslek Danışmanınızla görüşebilirsinizNu.Ku.İşyeri Yetkilisi: Necmi Bey - 0541 215 3611 - 0366 215 3611


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe Şoför - Yük Taşıma mesleğinde görevlendirilecek, belgeleri tam olan bay personel aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUZEYKENT MAH.YENİ SAN.SİT.40SK.NO:51 KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KASTAMONU İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NECMİ TERZİOĞLU Ünvan : Telefon : 905412153611 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
İlçe : Kastamonu Merkez
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905412153611

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kastamonu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kastamonu, Edmeg Kastamonu Merkez veya Edmeg Kastamonu Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kastamonu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder