İŞ İLANI DETAYI

ÜRETİM FİRMASINA SRC - PSİKOTEKNİK BELGELİ ŞOFÖR ARANMAKTADIR.BAŞVURU İÇİN LÜTFEN TELEFON ETMEYİNİZİLANDAKİ CEP TELEFONUNA WHATSAPP ÜZERİNDEN ADINIZI SOYADINIZI VE YAŞINIZI ve HANGİ İLANA BAŞVURU YAPTIĞINIZI YAZARAK MESAJ ATINIZTELEFON ETMEYİNİZİstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli OSB de bulunan ve imalat yapan Kalite Otomat firmasında; Firmanın dışarıdaki işlerinin halledilmesi,sevkiyat vb.işler için şoför aranmaktadır.Genellikle İkitelli bölgesinde işlerimiz olmaktadır.Çok fazla Araç sürme işi olmadığından işe alınacak kişi ÇOĞUNLUKLA depoda somun takma vb.gibi basit işlere yardımcı olacaktır. - En az 3 yıl bir firmada şoförlük yapmış olması gerekmektedir.- Maaş asgari ücret değildir; asgari ücretin üzeri verilmektedir.- SGK tam maaş üzerinden bankaya yatmaktadır.- 28 - 45 yaş arasındaki adayların başvurusu kabul edilmektedir- Servis yokturYol parası verilmektedir.- Tüm hukuki haklar mevcuttur.- Cumartesi, Pazar günleri tatildir.- Dini, milli tüm bayramlar ve resmi günler tatildir.- Yemek fabrikada yenmektedir ve firmamıza aittir.- Her ayın 5’inde maaş, 20’sinde avans verilmektedir.- Kurban bayramında ve Ramazan bayramında toplamda maaşın en az 4’te 1’i oranında ikramiye verilmektedir. - Yılbaşında yılbaşı sepeti verilmektedirDoğum gününde hediye çeki verilmektedir.- Çalışma saatleri 07.15 - 17.15 saatleri arasındadırToplam 1 saat mola vardır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (30.09.1999 - 6.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İKİTELLİ OSB ESKİ TURGUT ÖZAL CADDESİ DEPOM İŞ MERKEZİ NO:18-101 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜÇÜKÇEKMECE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MURATCAN KILIÇ Ünvan : Telefon : 905449115420 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B ve C1 ve C ve D ve D1 Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli En Az Ücret : 24000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 24000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905449115420

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.