İŞ İLANI DETAYI

Hizmet araçlarını trafik kuralları çerçevesinde kullanmak,Görevli olduğu taşıtın iç ve dış temizliğini yapıp, her an hizmete hazır bulundurmak.Taşıtta bulunması gereken avadanlıkların bakımlı olmasını sağlamak,Araca ait basit bakım hizmetlerini yağ kontrolü, su veya lastik basınç değeri gibi bizzat yapmak.Taşıtların yükleme ve boşaltılmasına nezaret etmek.Uygun davranış içinde görevini sürdürmek.Verilecek benzeri görevleri yapmak.Şoförler görevlerinden dolayı görev yaptıkları birim amirlerine karşı sorumludur.


Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere E sınıfı sürücü belgesine sahip dikkatli , grup çalışmasına yatkın iletişimi kuvvetli planlama ve organizasyon yeteneğine sahip alternatif çözümler üretebilen kendine güvenen sürücü adaylarını beklemekteyiz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Düzce İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder