İŞ İLANI DETAYI

İşyerinin Faaliyet Alanı: Mermer traverten granit porselen kesimi ve işçiliği proje uygulama işleriYapacağı İşler: Forklift operatörü belgesi olan, B ehliyeti, SRC 2 - SRC4 belgeleri olan şoförlük yapacak elemanlara ihtiyacımız vardır, kullanılacak araç tipi transit tarzı araçlardır, ağır vasıta araçlar yoktur.Aranılan Özellikler : Yaş aralığı:26-40 yaş arası, Cinsiyet: Erkek çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır.SERVİS-ULAŞIMServis varsa güzergahı belirtiniz: Akkonak – Bağbaşı – Yse Kavşağı- Gümüşler-Hacıeyüplü mevkii- Adliye – Ulus caddesi-Sevindik-Üçgen-Bakırlı-Değirmenönü-karaman mahalesi Ulus Demokrasi mevkiiÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: saat: 8:00- 18:00 cumartesi :13:30- Pazar tatilOlanaklar :Servis,SGK,yemek, mesai ücretleri her türlü sosyal haklar mevcuttur.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye geliniz.


Yapacağı İşler: Forklift operatörü belgesi olan, B ehliyeti, SRC 2 - SRC4 belgeleri olan şoförlük yapacak elemanlara ihtiyacımız vardır, kullanılacak araç tipi transit tarzı araçlardır, ağır vasıta araçlar yoktur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 26- -40 (31.08.1998 - 15.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HACIEYÜPLÜ MAHALLESİ 3075. SOKAK NO: 4 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DENİZLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SELİM TAŞDELEN Ünvan : Telefon : 905556466877 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905556466877

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder