İŞ İLANI DETAYI

ARTUR OTEL BÜNYESİNDE ŞİRKETİN DAĞITIM İŞLERİNİ YÜRÜTECEK ,Aktif araç kullanan ve direksiyonu iyi.Giyimine ve genel görünümüne özenli, bakımlı, temiz, güleryüzlü ve enerjik personel alımı olacaktırY.ONot: İlgilenenlerin, özgeçmişlerini ik@hotelartur.com.tr adresine e-posta ile iletmelerini veya Artur Otel de İş Başvuru Formu doldurmalarını rica ederiz.


B sınıfı sürücü belgesi ve aktif araç kullanma deneyimi şarttır.2 yıl en az bu alanda tecrübeli olmak. İlgilenenler, 0538 044 60 70 no lu telefonu arayarak, Hotel Artur a İş Başvuru Formu bırakarak veya özgeçmişlerini aysun.akartuna@hotelartur.com.tr adresine e-posta ile ileterek başvuru yapabilirler.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
İlçe : Çanakkale Merkez
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Çanakkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çanakkale, Edmeg Çanakkale Merkez veya Edmeg Çanakkale Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çanakkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder