İŞ İLANI DETAYI

Sargınlar madencilik firması için kırkayak kamyon kullanabilecek C sınıfı ehliyet, SRC 4 ve Psikoteknik belgesi olan şoför alınacaktır.Görüşmeye gitmeden önce telefonla randevu alınız.Alper Sargın--0532 305 38 98Aran Karan--0533 338 3776


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DERE MAH.GENERAL HALİT CAD.NO:42/A BANDIRMA BANDIRMA BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BANDIRMA İrtibat Bilgileri : İsim : ARAN KARAN Ünvan : Telefon : 905333383776 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Bandırma
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333383776

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg BANDIRMA veya Edmeg Balıkesir Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Balıkesir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder