İŞ İLANI DETAYI

Firmamız bünyesinde faaliyet gösteren Tesisat ve Boya Depolarımızdan Malzemeleri Yükleyip ve İndirirerek Sevkiyatının yapılması konusunda en az B sınıfı ehliyet grubu ve SRC3 veya SRC4 belgesi ile beraberinde psikoteknik belgeleri bulunan personel istihdamı gerçekleştirilecektirKonu ile ilgili detaylar yüz yüze veya iletişim yoluyla sağlanacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamız bünyesinde faaliyet gösteren Tesisat ve Boya Depolarımızdan Malzemeleri Yükleyip ve İndirirerek Sevkiyatının yapılması konusunda en az B sınıfı ehliyet grubu ve SRC3 veya SRC4 belgesi ile beraberinde psikoteknik belgeleri bulunan personel istihdamı gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili detaylar yüz yüze veya iletişim yoluyla sağlanacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (23.04.2004 - 3.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖZELEVLER MEZRA KÖY BAĞDERE MEVKİİ DEMİR ÇİMENTOCULAR SİTESİ NUMARA : 18 MERKEZ / ADIYAMAN ADIYAMAN MERKEZ ADIYAMAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADIYAMAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905414845002 E-posta : ozaslan_polisan@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adıyaman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905414845002
ozaslan_polisan@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Adıyaman İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Adıyaman Geneli İş İlanları