İŞ İLANI DETAYI

Sorumluluğunda bulunan aracı hizmet amaçları dahilinde verilen talimatlar doğrultusunda teknik ve trafik kurallarına uygun olarak kullanmak ve özen göstermek.Araçla ilgili bakım, onarım, sigorta, kaza hasar, fenni muayene vbDurumlardan bağlı olduğu yöneticisini haberdar etmek.Yöneticisi tarafından yönlendirilen tüm banka, resmi kurum ve kuruluşlar, tedarikçiler, atölyeler vbİle yürütülen şirketin dışarı işlerini yürütmekMüşteri ve yöneticilerin ulaştırılma hizmetini yerine getirmek.Taşıtın temizliğini yaparak her an kullanıma hazır bir şekilde bulundurmak.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması GENEL NİTELİKLER: En az 3+ yıl arasında şoförlük konusunda tecrübeli olmak. Eğitim seviyesi en az Lise Mezunu olmak. Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, seyahat engeli olmayan Ehliyet, SRC belgesi ve psikoteknik raporu olan. Dış görünüşüne özen gösteren, güler yüzlü ve diksiyonu düzgün,Tercihen Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt bölgesinde ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Büyükçekmece veya Edmeg İstanbul Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.