İŞ İLANI DETAYI

KEMİTEKS KİMYA, endüstriyel kimyasalların Polimer Emülsiyonları ve Pigment Dispersiyonları üretimi konusunda öncü bir firmadırŞirketimizin Hadımköy tesisinde Pigment Üretim Operatörü olacak çalışacak adaylar aramaktayız.Çalışma süreleri 08:00 - 17:00 Cumartesi - Pazar tatil Asgari ücretin üzerinde maaş verilecektir.Yemek, Servis, Yılda 3 defa erzak yardımı yılın belirli dönemlerinde İş Tanımı;Üretim alanında temizlik ve düzenin sağlamak,Üretilecek ürünün hazırlama aşamalarında gerçekleştirmek,Bitmiş ürünün dolumlarını gerçekleştirmek,İş güvenliği prosedürleri ve şirket politikalarına uygun olarak çalışmakAranan Nitelikler;En az lise mezunu,En az 2 yıl üretim tecrübesi bulunanBay 23-35 yaş arasında,Askerlik ile ilişiği bulunmayan,Dikkatli, titiz ve sorumluluk sahibi,Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri yüksek


BaşvuruEğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, 0212 771 28 28 irtibat numarasına bilgilerinizi iletebilirsiniz.Servis GüzergâhlarıAvcılar – Esenyurt – Beylikdüzü – Arnavutköy – Hadımköy vardiya servis güzergâhlarımız.Servislerimiz Avcılar- Beylikdüzü bölgesi için E5 güzergâhlarından ve Esenyurt için Doğan Araslı Bulvarı’ndan güzergâhlarını gerçekleştirmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -35 (9.11.2001 - 11.10.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖMERLİ MAH. F21D13826 PAFTA 955 PARSEL ÇATALCA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Telefon : 902127712828 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902127712828

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Çatalca veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.