İŞ İLANI DETAYI

ÇUKUROVA MAKİNA İMALAT VE TİCARET A.ŞBÜNYESİNDE ÇALIŞACAK Kalite Yönetim Sistemleri Mühendisi ALINACAKTIRGÖRÜŞMEK İSTEYEN KİŞİLER 23-24 MAYIS TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN MERSİN İŞKUR SANAL İSTİHDAM FUARINA https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/ İNTERNET SİTESİ İŞ ARAYAN GİRİŞİNDEN TC KİMLİK NUMARASI VE ŞİFRE GİREREK FİRMANIN STANDINDAN BAŞVURU YAPABİLİRLER.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI1968 yılından beri Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren ve 40' dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren sektörünün öncü kuruluşu '' ÇUMİTAŞ'' olarak , Kalite Departmanı'nda görevlendirmek üzere Kalite Yönetim Sistemleri Mühendisi çalışma arkadaşı arıyoruz.İŞ TANIMIISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ni sürekli olarak izlemek ve iyileştirmek,Kalite politikalarının oluşturulması ve uygulanmasına liderlik etmek,Kalite belgelendirmelerinin güncel ve geçerli olmasını sağlamak,Kalite kontrol prosedürlerini geliştirmek ve uygulamak,Kalite sorunlarını tanımlamak, analiz etmek ve çözümlemek,Kalite eğitimleri düzenlemek ve personelin kalite bilincini artırmak,Kalite performansı hakkında raporlar hazırlamak ve üst yönetim ile paylaşmak,Kalite hedeflerine ulaşmak için ekip üyelerini yönlendirmek ve desteklemek.


Aradığımız nitelikler ;Üniversitelerin Makine veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,18-40 yaş arasıISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi konusunda en az 2 yıl deneyimli,İyi derecede İngilizce bilen, sözlü ve yazılı olarak iletişim kurabilen,Kalite süreçlerini izleme, ölçme, analiz etme ve iyileştirme becerilerine sahip,İletişim, ekip çalışması ve problem çözme becerileri yüksek,Yurtiçi,yurtdışı seyahat engeli olmayan, sürücü belgesine sahip aktif araba kullanabilen,MS Office programlarını etkin bir biçimde kullanabilen, Mersin veya Adana’ da ikamet eden / edebilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (21.06.2006 - 23.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -40 (21.06.2006 - 23.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞAHİN MH. SAİT POLAT BLV. NO:322/A P.K.61 TARSUS MERSİN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Mersin ÇUKUROVA MAKİNA İMALAT VE TİCARET A.Ş. İletişim numarası

Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder