İŞ İLANI DETAYI

Pozisyon: Sınıf ÖğretmeniŞirket: Bahçeşehir Koleji Malatya KampüsüBahçeşehir Koleji Malatya Kampüsü, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için kendini sürekli geliştiren, yenilikçi , dinamik ekip çalışmasına uyumlu sınıf öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Pedagojik formasyonu olan,- Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- İletişim becerileri güçlü,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık.Görevler:- Sınıf öğretmenliği görevlerini yerine getirmek,- Öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak,- Velilerle etkili bir iletişim kurmak ve düzenli olarak bilgilendirmek,- Eğitim programlarını, okulun eğitim politikaları ve hedefleri doğrultusunda uygulamak,- Öğrencilerin öğrenme süreçlerini takip etmek ve değerlendirmek.Bahçeşehir Koleji Malatya Kampüsü olarak, öğretmenlerimize profesyonel gelişim olanakları, dinamik bir çalışma ortamı  sunuyoruz. Eğer siz de öğrencilerin hayatında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın ve başvurunuzu yapın.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Malatya BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MALATYA KAMPÜSÜ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder