İŞ İLANI DETAYI

Eğitim sektöründe yaptığı yeniliklerle öncü olan   Liderler Okullarına 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Sınıf Öğretmeni  alınacaktırAnkara da  faaliyet gösteren okulumuzda görev almak üzere; İlkokulumuzda Sınıf Öğretmeni pozisyonunda görev alacakSınıfının sorumluluğuna bütünüyle sahip çıkacak,Alanıyla ilgili eğitim etkinliklerini planlayacak ve uygulayacak,Modern eğitim teknolojilerine uygun olarak ders sorumluluklarını yerine getirebilecek,Kurum Müdürüne bağlı olarak kurumumuzda çalışacak adaylar.


Eğitim kadrosuna alınacak adaylarda;MEB ataması yapılabilecek ilgili bölümlerden mezun olmak,Motivasyonu yüksek olmak,Çok yönlü iletişim becerilerine sahip olmak,Alan bilgisine çok iyi derecede hakim olmak,Alanıyla ilgili eğitim etkinliklerini planlamaya yeterli olmak,Modern eğitim teknolojilerine uygun olarak eğitim programlarını planlayıp, uygulayabilir olmak,İnsan ilişkilerinde başarılı olmak,Problem çözme ve organizasyon yeteneğine sahip olmak,Sözlü ve yazılı iletişimi etkin bir şekilde kullanabilmek,Ekip çalışmasına yatkın olmak,Yaratıcı olmak,Prezentabl, Diksiyonu düzgün olmakAnkara ilinde ikamet etmek ya da ikamet edebilecek durumda olmak nitelikleri aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara ÖZEL LİDERLER OKULLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder