İŞ İLANI DETAYI

AKKUYU NÜKLEER GÜÇ SANTRALİNDEMERSİN-GÜLNAR FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA SIHHİ TESİSATÇI MESLEĞİNDE İŞÇİ ALIMI YAPILACAKTIRBAŞVURACAK KİŞİLERDE ARANAN NİTELİKLER.1- ERKEK OLMAK2- VARDİYELİ ÇALIŞMA SİSTEMİNE UYUM SAĞLAYACAK.3- 18-50 YAŞ ARALIĞINDA OLACAK4- KAMPTA KALACAK YADA SİLİFKE İÇİN SERVİS İMKANINDAN YARARLANACAK.5- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VEYA UZUN SÜRELİ TECİLLİ OLMAK.6- DENEYİMLİ OLMAK.7- PVC BORU HATLARININ MONTAJINI YAPACAK.8- BORULARIN FLANŞLARLA BİRLEŞTİRMESİNİ YAPACAKKOŞULLAR:Şantiyede öğle yemeğiKonaklamakampPersonel servisi YUKARIDAKİ ŞARTLARA UYAN KİŞİLER ÖZGEÇMİŞ GÖNDERMEK İSTEYENLER resume@t2ic.com MAİL ADRESİNE GÖNDEREBİLİRLER05317527188 NUMARALI HATTA WHATSAPP ÜZERİNDEN ÖZGEÇMİŞ GÖNDEREBİLİRLER.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıFiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Gülnar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg Gülnar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Mersin İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder