İŞ İLANI DETAYI

Sigorta Acentesi Teknik Personeli İkitelli Sanayi metro durağının yanında plazada bulunan 25 yıldır sektörde olan acenteliğimizde, teknik personel pozisyonda istihdam edilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz.


MYO veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinde mezun, Segem belgesine sahip , Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına yatkın. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık, Mesleğinin gerektirdiği bilgisayar programlarına hakim, İnsan ilişkilerinde başarılı, Analitik düşünen ve problem çözme yetisine sahip,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Sigorta
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Kibele Sigorta Acenteliği Hiz Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Sigorta iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Sigorta gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.