İŞ İLANI DETAYI

Sigorta Sektöründe 30 yıllık tecrübesi ile sektörün en saygın şirketlerinin acenteliğini yapan BİZ GRUBU SİGORTA; öncelikle Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları olmak üzere tüm branşlarda, Uzun Süreler birlikte olabileceğimiz yeni takım arkadaşları arıyor.


Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları konusunda AKTİF SATIŞ yapabilecek, İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, bakımlı, Deneyimli, dinamik, yaratıcı, hedef ve çözüm odaklı, En az iki yıl sigorta sektöründe aktif satış deneyimi olan, Yol, yemek, araç, ekstra bonus ve ödül tatil destekleri ile birlikte, Performansa bağlı yüksek gelir, saygınlık ve süreklilik hedefleyen, Dilediği bölgede tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışabilecek, SEGEM ve / veya BES Aracı Sertifikasına sahip,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara Biz Grubu Sigorta Aracılık Hiz Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder