İŞ İLANI DETAYI

Sigorta Teknik Personeli, sigorta sektöründe teknik konularda uzmanlaşmış ve sigorta süreçlerini yöneten bir profesyoneldirBu pozisyon, sigorta poliçelerinin teknik detaylarını inceleyerek, riskleri değerlendirerek ve müşterilere uygun sigorta çözümleri sunarak sigorta şirketinin başarılı olmasına katkı sağlar.


Sigorta sektöründe en az 2 yıl deneyimİyi derecede sigorta ürünleri ve süreçleri bilgisiAnalitik düşünme ve problem çözme becerileriİyi derecede yazılı ve sözlü iletişim becerileriEkip çalışmasına yatkınMS Office programlarına hakimSegem belgeli, elementer , yangin ve sağlık branşlarında tecrübeliTeklif kismindan poliçelestirme sürecine kadar tüm operasyon isleyisine hakimMüşteri ve iş ortakları ile etkili iletişim kurmakARADIĞIMIZ ÖZELLİKLERDE DENEYİMLİ PERSONEL ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 24- -40 (18.06.2000 - 22.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKYAZI MAH. HUZUR CAD. NO:32/A ALTINORDU ORDU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKKUŞ , AYBASTI , FATSA , GÖLKÖY , KORGAN , KUMRU , MESUDİYE , ORDU MERKEZ , PERŞEMBE , ULUBEY/ORDU , ÜNYE , GÜLYALI , GÜRGENTEPE , ÇAMAŞ , ÇATALPINAR , ÇAYBAŞI , İKİZCE , KABADÜZ , KABATAŞ , ALTINORDU İrtibat Bilgileri : İsim : MELİS EVLİ Ünvan : ACENTE SAHİBİ Telefon : 905315028492 E-posta : gokturkgrupsigorta@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ordu
İlçe : Akkuş
Pozisyon : Sigorta
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905315028492
gokturkgrupsigorta@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sigorta iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ordu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ordu, Edmeg AKKUŞ veya Edmeg Ordu Sigorta gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ordu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder