İŞ İLANI DETAYI

Sigorta Acentesinde Çalışacak ;-Sigorta teklif taleplerinin belirlenmiş süreler dahilinde cevaplanması,-Mevcut müşterilere ait poliçe, zeyil ve yenileme takibinin yapılması,-En az 1 yıl Sigortacılık sektöründe deneyimi bulunan,-Sigorta şirketlerinin ekranlarını aktif kullanarak teklif ve poliçe düzenlenmesi işlerini yapacak personel alınacaktır.Çalışma şekli sadece gündüz şekilndedirCumartesi dahildir.Detaylar işveren ile görüşülecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGüncel iş takibi yapabilen,Sonuç odaklı, titiz çalışabilen,Sorumluluk sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- (30.09.2004 - Erkek 20- (30.09.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEVFİKİYE MH.KARAKOL SK.NO:67/D (ŞOFÖRLER CEMİYETİ ALTI) MANİSA MANİSA MERKEZ MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Murat PALA Ünvan : İşveren Telefon : 905336788518 E-posta : palasigorta45@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Sigorta
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905336788518
palasigorta45@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder