İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Sigortacılık bölümlerinden mezun veya Lisans mezunu,Tercihen sigortacılık alanında min3 yıl deneyim sahibi,Sigorta ekranlarına hakim,Müşteri memnuniyetine önem veren,Disiplinli, dikkatli, insan ilişkilerinde başarılıSEGEM belgesi bulunan,İşbirliği ve takım çalışmasına yatkınsigorta acentesi satış-pazarlama personeli çalışma arkadaşı alınacaktır.Başvuru yapmak isteyen adayların özgeçmişlerini savas.kuyucu@egeassigorta.com.tr mail atmaları rica olunur.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş TecrübesiDisiplinli, dikkatli, insan ilişkilerinde başarılıİşbirliği ve takım çalışmasına yatkınSigorta acentesi satış-pazarlama personeli alınacaktır.Tercihen Üniversite mezun veya Lisans mezunu,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -48 (8.10.1999 - 9.09.1976 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -48 (8.10.1999 - 9.09.1976 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 553/1 SOK NO:7A BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , BUCA , KONAK , ÇİĞLİ , GAZİEMİR , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SAVAŞ KUYUCU Ünvan : SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ Telefon : 905061139611 E-posta : savas.kuyucu@egeassigorta.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Sigorta
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905061139611
savas.kuyucu@egeassigorta.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sigorta iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Sigorta gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder