İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Seyahat Acentesinde Tecrübeli Operasyon ElemanıŞirket: KADENSA GOLF TURİZM TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİKADENSA GOLF TURİZM TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere bir Operasyon Sorumlusu arıyoruzBu pozisyon, operasyonel süreçlerin düzgün ve verimli bir şekilde yürütülmesinden sorumlu olacaktır.Görevler:- Operasyonel süreçlerin düzgün ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak- Operasyonel hedeflerin belirlenmesi ve bu hedeflere ulaşılmasını sağlamak- Operasyonel riskleri belirlemek ve bu riskleri yönetmek- Süreçlerin sürekli iyileştirilmesi için stratejiler geliştirmek- İlgili tüm departmanlarla koordinasyonu sağlamak


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIAntalya Merkez’de 2018 yılından beri hizmet veren Seyahat Acentemiz için bir Operasyon Sorumlusu arıyoruz.Şirketimiz, TURSAB tarafından verilen A grubu seyahat acentesi ruhsatına sahiptir. Ayrıca, 2021,2022 ve 2023 yıllarında dünya golf ödüllerinde Türkiye’nin en iyi golf tur operatörü seçilmiş ve büyük ilgi görmüştür. Ana pazarımız İngiltere olup, çeşitli diğer pazarlarla da çalışmaktayız.Operasyon bölgesi genellikle Belek te bulunmakla birlikte zaman zaman Side ve Kemer bölgelerinde de faaliyet göstermekteyiz.GENEL NİTELİKLER:İleri düzeyde İngilizce konuşma ve yazma becerisiTercihen Turizm, Otelcilik veya Seyahat Acenteciliği alanında eğitim almışTurizm sektöründe deneyimli olması tercih sebebidir Golf sektörü deneyimi şart değilPratik, ikna kabiliyetine sahip, problem çözme ve iletişim becerileri yüksekEsnek çalışma saatlerine ve vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilmeAraştırmayı seven ve sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyenTakım çalışmasına yatkın, dinamik bir kişilikDiksiyonu düzgün ve prezantablMisafir memnuniyeti odaklı çalışabilme ve kurumsal iletişim becerisine sahip olmaİş disiplinine ve sorumluluklarına uygun çalışabilmeB sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilme araç tarafımızdan sağlanacaktırErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaAntalya da ikamet eden veya edebilecek durumda olanİŞ TANIMI:Misafirleri otelde karşılama ve tatil boyunca destek sağlama otellere ziyaretler, WhatsApp hattı, telefon görüşmeleri, e-postaSeyahat organizasyonları düzenleme ve ilave satışlar yapmaTransfer planlama, kontrol etme ve sonuçlandırmaGerekli araç, özel talep vb. rezervasyonları yapma ve takip etmeSezonluk değil, yıl boyunca devam eden bir iş 6 ay yoğun, 6 ay sakin tempoda çalışma düzeniYoğun dönemler: Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Ekim, Kasım Sakin dönemler: Aralık, Ocak, Şubat, Temmuz, Ağustos, EylülBu dönemlere göre operasyonları planlama ve yönetmeEsneklik ve vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlamaKADENSA GOLF TURİZM TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ olarak, çalışanlarımıza rekabetçi bir maaş ve kapsamlı bir fayda paketi sunuyoruz. Eğer siz de hızla büyüyen ve heyecan verici bir sektörde kariyer yapmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya KADENSA GOLF TURİZM TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder