İŞ İLANI DETAYI

SEYAHAT ACENTASI PERSONELİAnkara’daki seyahat acentamızda çalıştırılmak üzere ;Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun;a Otelcilik ve turizm konusunda; meslek lisesi, önlisans veya lisans eğitimini tamamlamış olduğuna dair belgenin aslı veya onaylı örneği,b Enformasyon memurluğu yabancı dil başarı belgesi,c Bakanlıkça verilmiş rehber belgesinin onaylı suretiNitelikler :Tercihen İngilizce bilenEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekTercihen iş tecrübesi olanOtel + uçak + yurtiçi ve yurtdışı tur rezervasyonu yapabilecekEkip çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve saygılı, öğrenmeye ve gelişimine açık, dinamik, kısa zaman içerisinde iş öğrenmeye yatkın kişiler tercih edilecektir.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen İngilizce bilen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAHÇELİEVLER MAH.BAHRİYE ÜÇ OK CAD. 3/3 BEŞEVLER ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İşveren Yetkili Ünvan : Telefon : 903124325432 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Turizm
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903124325432

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Turizm iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Turizm gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder