İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Sevkiyat ve Personel Servis Şoförü ve Depo Destek Elemanı Çalışma Şekli: Tam zamanlı Lokasyon: İstanbul -Beylikdüzü] İş Tanımı: - Şirketimizin depolama alanında ürünlerin düzenlenmesi, sayımı ve depo düzeninin sağlanması. - Depo içerisinde ürünlerin hazırlanması, yüklenmesi ve sevkiyatının gerçekleştirilmesi. - Belirlenen güzergahlar doğrultusunda, ürünlerin zamanında ve güvenli bir şekilde müşterilere teslim edilmesi. - Araç bakım ve temizliğinin düzenli olarak yapılması. - Sevkiyat ve teslimat süreçlerinde müşteri memnuniyetine dikkat edilmesi5km’lik bir mesafede personellerin şirketten metrobüs durağına bırakılması Sosyal Haklar: - Yemek ve yol ücreti. - SGK ve diğer yasal haklar.


Aranan Nitelikler: Src ve psikoteknik belgesi bulunan B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanabilen. Tercihen benzer bir pozisyonda en az 2 yıl deneyim. Fiziksel olarak çalışmaya uygun, dinamik ve sorumluluk sahibi. Takım çalışmasına yatkın, dikkatli ve düzenli. Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Ata Teknik Hırdavat San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Başakşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.