İŞ İLANI DETAYI

Gıda alanında faaliyet gösteren firmamız M.G.YGIDA PAZARLAMA´da istihdam edilmek üzere Yükleme ve sevkiyat yapacak eleman aranmaktadırİletişim: 537 626 65 73 numaralı telefondan Soner Turan dan randevu almaları gerekmektedirVeya Zekeriya Kınalı 0532 448 13 93İlana başvuracak yapacak kişiler öncelikle ilandaki Başvur butonuna tıkladıktan sonra yukarıdaki iletişim bilgisinden irtibata geçebilir.


Depolama ve sevkiyat sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan,Sevkiyat hazırlamaş, araç yükleme ve yüklenen araçlarla müşterilere dağıtım yapacak.B veya C sınıfı ehliyete sahip,40 yaş altıForklift kullanabılenSrcPsikoteknikTercihen Yomra, Ortahisar veya Akcaabat ilçelerinde oturan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -4021.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAŞÜSTÜ MAHALLESİ ŞEHİT İSTİKAM ÇAVUŞ MUSTAFA ALİYAZICIOĞLU CADDESİ NO:43/A YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , TRABZON MERKEZ , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Soner TURHAN Ünvan : Telefon : 905376266573 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : C

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Yomra
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905376266573

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Yomra veya Edmeg Trabzon Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder