İŞ İLANI DETAYI

Sac kesim, büküm ve kaynak işleri yapan firmamızda firmamızda sevkiyat işlerini yapacak ve gün içerisinde sevkiyatın hazırlanması için üretime yardımcı olacak personel arayışımız vardır.


Sac kesim, büküm ve kaynak işleri yapan firmamızda firmamızda sevkiyat işlerini yapacak, gün içerisinde sevkiyatın hazırlanması için üretime yardımcı olacak personel arayışımız vardır.SEVKİYAT HARİCİNDE SEVKİYATA HAZIRLIK SÜREÇLERİNE YARDIMCI OLMASI TALEP EDİLMEKTEDİR.FORKLİFT EHLİYETİNİN OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.,Servis güzergahları: Kapaklı, Çerkezköy, Kızılpınar, VeliköyÇalışma Saatleri:Pazartesi - Perşembe:08:00-18:30Cuma:08:00-18:00Hafta sonu tatildir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (24.05.2006 - 25.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YALIBOYU OSB MAH. DEMİRYOLU CAD. NO:3 VELİKÖY ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , KAPAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : ÖMER FARUK KÜÇÜK Ünvan : FABRİKA MÜDÜRÜ Telefon : 902827476161 E-posta : omer.kucuk@beskapi.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : 1-RAMAZAN AYINDA KUMANYA DESTEĞİ 2-BİR YILI DOLDURDUKTAN SONRA RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMLARINDA YARIM MAAŞ İKRAMİYE En Az Ücret : 17100 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Çerkezköy
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902827476161
omer.kucuk@beskapi.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ÇERKEZKÖY veya Edmeg Tekirdağ Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Tekirdağ İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder