İŞ İLANI DETAYI

Su Biyomdikal Sistemler ve Sağlık Hizmetleri SanTicA.Ş., sağlık çalışanlarının ve sağlık kurumlarının tek kullanımlık işlem setleri ve tıbbi cihaz ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2010 yılında kurulmuştur.Tekirdağ / Velimeşe OSB'de faaliyet gösteren tesisimizde görevlendirilmek üzere personel alınacaktır07:30 - 17:30 / 17:30 - 03:30 2 vardiya sisteminde çalışabilecek haftasonu tatilServis: Çorlu, Çerkezköy, Kaoaklı, Kızılpınar, Veliköy, Velimeşe


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBAŞVURMAK İSTEYENLERİN AŞAĞIDA BULUNAN 'BAŞVUR' BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA FİRMA YETKİLİSİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (30.04.2004 - 1.04.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VELİMEŞE OSB MH. 242 SK NO:9/2 ERGENE ERGENE TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ERGENE İrtibat Bilgileri : İsim : ŞENER ÖZTÜRK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905465135395 E-posta : sener.ozturk@submed.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Ergene
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905465135395
sener.ozturk@submed.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg ERGENE veya Edmeg Tekirdağ Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Tekirdağ İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder