İŞ İLANI DETAYI

>Gıda alanında faaliyet gösteren firmamız için,> 21/35 yaş aralığında,> En az ilköğretim mezunu> Erkek> Sevkiyat Görevlisi Mesleğinde çalışma arkadaşı aramaktayız.SAKARYA MB YILMAZLAR GIDA FİRMAMIZA;B VE C SINIFI EHLİYETİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANAN SRC3 VEYA 4 BELGESİ OLAN OLMAYAN KURSA KAYIT OLMA ŞARTI İLEUZUN VADEDE KARİYER PLANI OLAN TAKIP ÇALIŞMASINA UYUMLU AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN DAĞITIM PERSONELİ EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. > Yemek var, Servis var> Çalışma gün ve saatlerimiz 08:00-18.00 pazar tatil .> Başvurular firmaya randevu alınarak yapılacaktır.


SAKARYA MB YILMAZLAR GIDA FİRMAMIZA;B VE C SINIFI EHLİYETİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANAN SRC3 VEYA 4 BELGESİ OLAN OLMAYAN KURSA KAYIT OLMA ŞARTI İLEUZUN VADEDE KARİYER PLANI OLAN TAKIP ÇALIŞMASINA UYUMLU AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN DAĞITIM PERSONELİ EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 21- -45 (23.07.2003 - 24.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FATİH MAH.KUBİLAY SOK.NO:10/1 ARİFİYE /SAKARYA ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Sevtap Nalbant Ünvan : insan Kaynakları Telefon : 905304927054 E-posta : sevtap.nalbant@mbyilmazlar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304927054
sevtap.nalbant@mbyilmazlar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder