İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı:KARPA PAZARLAMAİşyeri Ünvanı:BEKİR KARATEPEİşyerinin Faaliyet Alanı: GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜN PAZARLAMAYapacağı İşler: Gıda ve ürün sevkiyatı yapacak.Aranan özellikler: B sınıfı ehliyetli ,src belgesi olması tercih sebebidir.Bay 22-45Alınacak kişi sayısı:2Çalışma Saatleri ve Tatil Günü:08:00-17:00 Pazar günü tatil.Olanaklar:Maaş, Servis, Yemek.:Maaş işverenle görüşülecek,servis ve yemek var.Görüşülecek kişi -telefon:Bekir KARATEPE 05530562644İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (13.05.2004 - 17.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HANIMINÇIFTLIGI MAH. RECAI KUTAN CAD. NO: 135 A BATTALGAZİ/MALATYA BATTALGAZİ MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MALATYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Malatya BEKİR KARATEPE İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları