İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIKahramanmaraşta ikamet edenSiparişten sevkiyata tüm ithalat ve ihracat operasyonlarının yönetilmesi, süreçlerinin kritik takibi, evraklarının hazırlanması ve ilgili birimlere gönderilmesi, İthalat ve ihracat işlemlerinin güncel yasal mevzuatlara uygun olarak sevkiyatının gerçekleştirilmesiDış Ticaret süreçlerine hakimiyet gümrük, ithalat, akreditif, dahilde işleme vsNakliye organizasyonları ile birlikte sevkiyat takibinin yapılması ,Sevkiyat koordinasyonun sağlanmasıHaftalık sevkiyatların ihracat evraklarının fatura, çeki listesi vs hazırlanmasıSevk talepleri ve evrakların müşteriler tarafından talep edilen standartlara uygun sipariş sisteminin oluşturulması,Tamamlanan işlemlerin kontrol, evraklama, raporlama ve arşivlenmesinin düzenli ve eksiksiz yapılmasıÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunYurtdışı müşteriler ile iletişimini sorunsuz sürdürebilecek şekilde ileri derecede İngilizce dil bilgisiİthalat ve İhracat Sevkiyat Sorumlusu arayışındayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEkip çalışmasına uygun . Tecrübeli çalışma arkadaşı aramaktayız . Başvurular ve cv ler için belirtilen mail adresini kullanabilirsiniz. Ç.İ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 17. CADDE NO:153/2 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ KAHRAMANMARAŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFŞİN , ANDIRIN , ELBİSTAN , GÖKSUN , KAHRAMANMARAŞ MERKEZ , PAZARCIK , TÜRKOĞLU , ÇAĞLIYANCERİT , EKİNÖZÜ , NURHAK , DULKADİROĞLU , ONİKİŞUBAT İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : insankaynaklari@hascevher.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kahramanmaraş
İlçe : Afşin
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
insankaynaklari@hascevher.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kahramanmaraş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kahramanmaraş, Edmeg AFŞİN veya Edmeg Kahramanmaraş Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kahramanmaraş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder